yagizinannesiiiiiiiiii Bu 2 gündür beni mahvetti hiç bi şekilde uyumuyor sürekli miz miz ağlıyor sizde durumlar nasıl ?
Mrv_cnl yagizinannesiiiiiiiiii 9 aylık benim oğlumda aynı hasta hemde sürekli kucağımda yoksa susmuyo gece gündüz mız mız
-EFLATUN- yagizinannesiiiiiiiiii 3 arkadaşız üçümüzün de bebekleri 9,5 aylıkken uyumamaya başladı ve 2 hafta boyunca üçümüz de gerçekten sabahladık ama 2 hafta sonrasında biraz daha iyiyiz şu anda yani 3-4 gündür güzel
Rumeysa61 yagizinannesiiiiiiiiii bizde aynıyız yastığa koyuyom kalkmak istiyo çığlık atıyo eline oyuncak vererek biberonuyla uyutmaya çalışıyorum 😪
CizerBirAnne yagizinannesiiiiiiiiii benim kızım da 9buçuk aylık ve hiç bu kadar uyku problemi yaşadığımızı hatırlamıyorum.
Mrv_cnl yagizinannesiiiiiiiiii valla hepsi aynı anda oldu galiba anlamadım bende bakmıyorum artık canım sıkılıyor
Demeteymenim Daha az once post actim bende 9 ay1 haftalik gunduz oyle boyle uyuyorda gece surekli uykusunda agliyor tepiniyor surekli kucak istiyor insallah gecicek sabir diyorum
ozomom yagizinannesiiiiiiiiii 10.aya bir hafta var bir haftadır gece gündüz uyku yok zombi gibi oldum resmen, benden asla ayrılmak istemiyor yapışık durucaz sürekli kucağımda olmak istiyor, yatarken de gaz çıkarır gibi üstümde uyutuyorum başka türlü uyumuyor 🤦🏻♀️