SedefBen Tekirdağ Malkara’da ikamet ediyorum. Sigara, alkol kullanmıyor, sağlıklı besleniyorum. Sütlerim hijyenik süt poşetlerinde buzlukta saklanıyor. İhtiyacı olan alabilir.
gecekusu_- SedefBen ne güzel bir şey yapıyorsun gönlü güzel anne 🥰 inşallah ihtiyacı olan herkese yardımcı olursunuz 🙏🏻🥰
Smnrsmnr SedefBen çok yanlış bir uygulama. Süt kardeş oluyorlar yarın birgün karşılaşmayacaklarını bilemezsiniz vebale girmeyin lütfen
SedefBen Be0477 Ticaret para karşılığı yapılır ben ücretsiz veriyorum. Haber izlemek sizin kültürlenme şekliniz olabilir evet ben televizyon izlemiyorum. Haramsa siz sütünüzü bağışlamazsınız çocuğunuza da başka annenin sütünü vermezsiniz olur biter burada imam gibi hutbe vermek haddinize değil.
Zehrakrts SedefBen takılmayın böyle konuşanlara iyi yapıyorsunuz o süte muhtaç kim bilir kaç bebek var birinin kursağından anne sütü geçse kötü mü olur
Mayisannesi34 Fatmakayaa merhaba ihtiyacınız acil mi acaba bir de bebeğiniz kaç aylık ve cinsiyeti nedir 😊
SedefBen Smnrsmnr siz sütünüzü başka bebeğe vermez, bebeğinize de başka annenin sütünü vermezseniz olur biter. Vebal olup olmadığıyla alakalı karar mercii de siz değilsiniz. Ayrıca belki çok çok anne sütüne ihtiyacı olan bir bebeğe engel olarak ciddi anlamda kötülük yapıyorsunuz.
SedefBen Uffsananebeslk bebeğim 3 ay yoğun bakımda kaldı midesi gelişmediği için anne sütü alamıyordu. O dönemde sağım yapıyordum ve büyük bir kısmını atmak zorunda kaldım.
Smnrsmnr SedefBen hem nerden bileceksiniz alerjisi olm bebek mi süt uygun koşulda mı saklandı depolandı. Annenin bir hastalığı var mı? Hadi Dini boyutunu bir yere koyuyorum gerçekten ben bu düşünce yapısını anlamıyorum. Dinende hiç uygun değil.