Ebrubal Kızım 2 ay 5 günlük kakasını yaptırırken kanlı yaptı internettn araştırdm normal yazıyor başına gelen var mı ona göre acile gidicem hemen
Nlngucluel Ebrubal cnm genelde alerjisi olan bebeklerde kan oliyor diye biliyorum mutlaka doktoruna git en kısa zamanda
yaseminnduru Ebrubal zorlanmadan olmuş olabilir. Makatta çatlak varsa kanar ya da besin alerjisi olduğunda kanlı kaka görülür en iyisi bir doktorun görmesi.
Balkiz1403 Canım biz de de oldu doktora gittik makatta çatlak var dediler krem verdiler bi kaç gün sonra baya yoğun nokta nokta kan geldi yine doktora götürdüm bu sorada resim çekiyordum kakaları. Test yaptılar gizli kan çıktı doktor dedi bu makattan gelmiyor alerji olabilir veya barsak sorunu olabilir demişti velhasıl devlet hastanesine gittik gastroentrolojiye alerji dediler diyet uyguladım ben daha sonrada alerji doktoruna götürdük hem ciltten hemde kandan bakıldı alerji olup olmadığına alerji çıkmadı makattanmış meğersem. Sen yinede doktora götür derim
Ebrubal Balkiz1403 kaka kendisi yapamıyor huysuzlanıyo çok ıkınıyor bnde ayaklarını karnına doğru kaldırıyorm o sıra ıkınıp kakasını yapıyo gazını çıkarıyor çok zorlamadan acaba bizimde mi çatlak oluştu
Gmzcn Ebrubal alerji olabilir eğer kabızsa cok ıkınıyorsa makat çatlamısta olabilir Allah korusun mutlaka bi doktora göster canım çok geçms olsun