Liyaveannesi Kızlar sığınaktan oğlumun yürütecini çıkardık, yıkadım temizledim ama 1 tekerleğinin olmadığını fark ettim bulamadım nerede olduğunu bebeğim için kullanacaktım nerden bulabilirim acaba fikri olan var mı?
Kayraaa59 Liyaveannesi aynısını yaşadım çöp poşetindeydi çıkardım yıkadım poşeti attım tabi o sırada kurudu bi baktım tekerlek poşette kalmış çöpçüler de gelmiş almış 😂 markası ney canım e bebekte varsa parça getiriyorlar
Alya-Sena Liyaveannesi hani eskiden 1milyoncular oluyodu yaa oralarda tekerlik oluyor bizim masanin tekerligi yoktu oradan bulduk belki yurutec tekerligine benzer bisi bulursun
Liyaveannesi Kayraaa59 ay aynısını yaşamışız şaka gibi yürüteç iskelet gibi kalakaldı elimizde 😂😂 Dolu markası canım e bebekten almıştık çok iyi dedin yarın arayıp sorucam ilk işim o olacak 🥰 teşekkür ederim 💜
Kayraaa59 Liyaveannesi öyle olunca da hiçbir işe yaramıyor çöp oluyor 😂 e bebekte sormuştuk bizde yeter ki bizim markamız olsun her türlü yedek parçayı getiriyoruz demişlerdi. İnşallah bulursun ❤️🙏