Gunesumay19 CanMomy Bize dr geçen hafta verdi 1 adet ventolin içine 2.5 mg serum fizyolojik ekleyip günde 4 kez verdik. Sabah öğlen akşam ve gece ama 3 gün.
Meteninannisi CanMomy havadan sonra mutlaka birazda olsa su içirin.Benim bebeğimin ağzını pamukçuk sardı.1 ay geçmedi ilaç kullandık.dili yanağı dudakları heryeri olmuştu kanamaya başlamıştı.Havadan sonra içilmesi gerektiğini doktorumuz söyledi tabi iş işten geçtikten sonra
CanMomy Gunesumay19 bana 4 gün günde 6 kez 3 gün günde 4 kez dedi kaç saat arayla kullanacagimi sormayı unutmuşum telastan da kullana varsa yardımcı olur belki diye düşündüm 😔😊😊
Gunesumay19 CanMomy Saat aralığı vermedi günde 4 kez diyince kendime göre ayarlayıp kullanmıştım ben😌
Gunesumay19 CanMomy Belki bebişlerin durumuna göre belirliyprdur kullanım sayısını bilemiyorum ki. Ama kesinlikle serum fizyolojikle karıştırılmadan kullanılmaması gerekiyor ventolinin,gerçi biliyorsunuzdur ama yazayım dedim🫠
bossmom Ventolin tek başına verildiğinde bebekte kalp atışı hızlanmasi veya çarpıntı yapabilir bu yüzden 1 ml ventolin kattiysaniz 1 ml de serum koymanızı öneririm .
Elifnesli bossmom iyi akşamlar bebeğim 8 aylık bizede ventolin verdi hava seklinde .aparati var takip sıkıyoruz iki fis 6 saat aralıklı serum kısmını anlamdm nasıl katılıyor yada bizimkisi mi farklı acaba ? Maske gibi agizina takip sikiyorz. Astim ilaci gibi fiş fis seklinde ventolinde
bossmom Elifnesli Muhtemelen sizinki farklı biz buhar makinesine takılan aparat varya oraya katıyoruz
Fundabshn Bende bugün denedim makine vardı eşim nöbetçi eczaneden ventolin ve serum suyu almış ikisi karıştıralak veriliyormuş ama oğlum çok ağladı asla kabul etmedi 😏 Makineden korktu sanırım yarın yine deneyeceğim 🌸