kbrsuzen24 Kızlar lazerden sonra duş almak için illa 24 saat beklememiz mi gerekiyor. Bilgisi olan yazabilir mi ?
Sin21 kbrsuzen24 beklemek iyidir ama ben beklemiyorum hiç bşr zaman ajajaj yapış yapış nasıl bekliyim😂 sadece sıcak suyla almıyorum
birmelekannesiiiiii kbrsuzen24 gözenekler açık olduğu için alınan duş sağlıklı değil maalesef ki ister soğuk ister sıcak su fark etmez mikroba açık oluyor cilt o yüzden azıcık sabır diyoruz bekliyoruz 😇
Eminecak kbrsuzen24 kıl köklerinin kuruyup dökülmesi için oyle olmasi gerekiyor. Ha mecbursan duş almaya 6 saate kadar bari bekle. İşe yarasın işlem en azından
kbrsuzen24 Eminecak aaa gerçekten mi ? 6 saat yeterli olur mu peki ayy duş almak istiyorum aşırı derece de
Eminecak kbrsuzen24 bence mecbur degilseniz. Ben bi gün bir yere gidecektim sanırım mecbur almam gerekiyordu lazerci kadın bari 6 saat bekle demisti. Siz bekleyebiliyorsaniz bir gün bekleyin o kadar para veriliyor ona
kbrsuzen24 Eminecak haklısınız. Bende bebek emziriyorum o yüzden almak istedim ya dedim hijyenik olmaz ama neyse artık
Eminecak kbrsuzen24 dogumdan sonra hic gitmedim daha sizde haklısınız emzirirken nasil olur bilmiyorum hijyen açısından duş almak ister insan