eymeninannesi11_ 875 yatmış kurum ödemesinde çıkmadı ben sosyal yardım bilgilerini sorgula dedim e devletten ordan yatmış gozukuyor e devletten ödeme yapacam ama kurum adı buranın ki tanımlı degil galiba kurum adı çıkmayınca ödeyemedim
Yigitmiray38 eymeninannesi11_ siz diyince bende annemin Kine baktım yeni kabul edildi. 900 tl yatmış ptt kurum ödemelerinde gözükmüyo. Bu parayı nakit olarak çekebiliyor muyuz illa faturayı mi ödemek gerekiyor
eymeninannesi11_ glcn1990 evet mecbur ptt den gidip odeyecem birde ptt kurum ödemelerinde çıkmıyor sosyal yardım bilgilerinde çıkıyor acaba sorum olur mu normalde ptt kurum ödemelerinde elektrik desteği gözükmüştü
glcn1990 eymeninannesi11_ PTT urum ödemesine düşmeden yatırılmıyor canım bugün yarın düşer çok geçmez
eymeninannesi11_ glcn1990 hım internet üzerinden ödemeye çalışınca gözüküyor yani kurum adı olsaydı ödeyecektim
eymeninannesi11_ Yigitmiray38 aynen ptt kurumdan gözükmüyor banada 875 yatmış evet ptt ye gidip faturayla ısınmadestegi aldığınızı söyleyip yatırıyorsunuz ordan düşüyor