Atosunannesi Merhaba hanımlar süt alerjimiz olduğu için 10 gündür diyet yapıyorum ama bebeğimin kakası hala yoğun şekilde mukuslu diyetten kaç gün sonra mukuslu kaka normale döndü? Acaba başka besinlere de alerjisi var mukus devam ediyor? 🥺
papatya_1125 Atosunannesi sadece mukus alerji belirtisi değildir. Sadece bu sebepten diyet yapan annelerin çoğu daha çok mağdur olmuştur ve şikayetleri sizinkilerle aynı.
papatya_1125 Atosunannesi Siz basit karbonhidratlara yani pilav makarna bunlara çok abartmadan yiyin çayın yanına atıştırmalıkları kesin bisküvi olsun kek olsun.bunlari yemeğin. Yeşil yapraklı sebzeleri ağırlık verim proteine ağırlık verin düzeldiğini göreceksiniz
Atosunannesi papatya_1125 Evet çok haklısınız ama kakasında kan vardı ve doktor alerji olduğunu diyet yapmam gerektiğini söyledi
Atosunannesi papatya_1125 teşekkür ederim umarım çabucak geçer günden güne mukusu artınca acaba farklı bir besin alerjisi mi var diye düşündüm🤗
papatya_1125 Atosunannesi kan varsa o zaman alerji belirtisi maalesef ancak sürekli mi kan oluyor. Makat çatlağı da olabilir zorlamadan ötürü Siz bence test yaptırın Ben sadece mukus üzerinden böyle yorum yaptım