QueenMommm İlk idrar kültüründe üreme oldu diyordu 2. Yi istedi doktor böyle çıktı ne demek oluyor bu acaba
lyl0742 QueenMommm DANSİTE YÜKSEKLİĞİ NE ANLAMA GELİR? İdrar dansitesinin yüksek değerde olması böbreklerin yeterince düzgün çalışmadığının ve idrar örneği veren kişinin yeterince su içmediğinin ya da vücuttan fazla su kaybedildiğinin belirtisidir. Susuz kalındığında dışarı atılan idrarın renginin koyulaştığı da görülecektir.
Vldnbrra QueenMommm verilen idrar bozulmuş değerlendirmeye uygun değil diyor kızım için bende defalarca vermiştim
Mirac_21032019 QueenMommm idrar kulturunuz tam olarak degerlendirilememis.Uygun temizlik kosullarina uyularak tekrar yapilmasini istemis.
QueenMommm lyl0742 ben idrar kültürü sonucunu sordum canım doktor baktı onlara idrar kültürünü pazartesi günü gösterecem
lyl0742 QueenMommm kültür sonucu yok numune tekrarı istenmiş çalışılamamış numuneniz kontamine yazıyor zaten
papatya_1125 QueenMommm tam olarak incelenememis muhtemelen idrar azdı.tekrar idrar kültürü verilmeli diyor😊
Lina2034 Muhtemelen temiz verilemediğinden flora bakterileri uremiş, anlamlı degıl. Uygun temizlik koşullarında tekrar vermeniz gerekir