Sinemdenizci Merhaba sevgili anneler bebeğim 3 aylık. Saçları çok dökülüyor her kaka yaptığında hep saç oluyor kakasında. Bu duruma çok üzülüyorum acaba saçını şuan makineye vurdurabilir miyim vi sorun olur mu bıngıldağı olduğu için korkuyorum ama belki burda 3 aylıkken makineye vurduran anneler olabilir diye sormak istedim sizlere de.
Gamzeren13 Sinemdenizci merhaba bnde burda beklim bnm oğlumda 3 aylık ve dediğiniz gibi aşırı derecede bi tarafından saçları dökülüyor boynu boğazı heryeri kıl 😏
ulkununannesi Sinemdenizci valla biz 16 gunlukken vurduk evde kendimiz. her yerden ayni cok guzel geldi. ne kadar kucuk o kadar kolay
Busra_ugur57 Sinemdenizci benim bebeğim 3 aylıkken aynı sorun biz dede vardı saçlarını yiyordu makinayla aldık şimdi çok şükür olmuyor
Basaktunaa Kızlar doktordan öğrendim bebeklerin kakasında saç olması çok normalmiş 🥰 ve bu hiç korkulacak bi durum değilmiş endişe etmenize gerek yok miniklerin saçlarını 0’a vurmanızada 😊
Sinemdenizci Basaktunaa ya ben endişeden çok üzülüyorum. Bi de normalde kusan bi bebek değil. Birkaç kere kusunca dedim acaba saçı yutmaya çalışırken mi kusuyor 😢
Tugbanur Sinemdenizci arkadaşımın bebeği de 3 aylıkken aynı sorunla karşılaşmıştı saçlarını kestirdi hiç bi sorun yaşamadı rahat etti
323aysyllmz Bide sadece anne sütü alıyor ve 4 gündür kabız ? Sizde yaşadınız mı konuyla ilgili bir gelişme değil ama 😶