Deletedmom_32 Park bize 200 300 metre uzaklıkta oraya kadar bebek arabasız yürürmü acaba 11,5 aylık bebeğim
Wanderlust Deletedmom_32 bebekten bebege degisir de yurumediginde kucaklarsiniz zaten cok uzak bir mesafe degilms
Merlinlin Deletedmom_32 yürüyemediği yoruldığu zaman kucağınıza alırsınız çünkü ilk yürümeye başladıklarında biraz şey oluyorlar 😇
heymom__ Deletedmom_32 benim bebeğimde yaşına girecek 15 gündür aktif yürüyo maşallah geçen gün avm de mağazaları yürüyerek turladı götürebilirsiniz bence arabasız sizde destek olursunuz zorlandığı zaman
Ecemilay Deletedmom_32 arabasız çıkmayın bence parkta ya da yürürken yorulursa kucakta taşımak zorunda kalırsınız daha küçükmüş😚😚
Noname21 Deletedmom_32 bir buçuk yaşında bir çocuk var parka geliyor hep bebek arabası ile bir gün bebek arabasını bırakmış gelmiş gördüm dedim bugün uzun bir yolculuk olacak herhalde diye Park burda uzak biraz ama 200 metre ellerinden tutmak gerekir olmadı kucaklarsınız
Deletedmom_32 Noname21 ya normale bende uzak mesafe araba ile gidiyorum yürüyerek gittik geldik 😅 yarı yolda kucağıma aldım
Dimitrina_kovaceva Deletedmom_32 benim kızım yemez içmez oyuncaklarla oynamaz evin içinde yürür koşar sabahtan akşama kadar da yorulmaz ordan oraya o odadan öbürüne yürüyor yürüyor koşuyor düşüyor kalkıyor yine devam ediyor yorulmuyor ben izlerken yoruluyorum. Benim kızım olsa yürür 15 aylık suan. Ama senin bebeğin de böyle mi bilemem