Narinbiranne 4 aylık bebegm hem grip hem öksürüyor doktor sadece antibiyotik verdi oda günde bir kere burnunu serum fizyolojik ile açıp çekiyorm ama hala tıkanık sesli sesli nefes alio burnu hırıltılı hep 5 gün oldu bugün emmemioda ne yapmam läzm çocuğum aç
KUTAY61 Narinbiranne fizyolojik serumun 1 tanesini bi kerede sıkardım ben acilirdi tamamen hapşırıp atardi sümüğü oyle yapmayi dene
minikoglummmmm Narinbiranne Benim bebeğim de öyle olmuştu beş gün boyunca antibiyotik kullan dedi doktor serum fizyolojik ile sürekli açtım beş gün boyunca antibiyotik kullandık geçmedi tekrar götürdük Kendi kendine geçireceksiniz dedi birdaha antibiyotik olmaz dedi sürekli açtım burnunu 10 günde geçirdi çok şükür
Araseliz Narinbiranne burnunu daha sık temizleyin. Evi havalandırın bol bol. emziriyosaniz her fırsatta memeyi verin. Temiz hava olsun evin içinde.
Ikizannesii51 Narinbiranne Bnce doktora tekrr goturn Bnm oglumda 1 aylikkn aynisini yasadm solunumu dusmus dediler hastaneye aldilar yemedigi icn sekri dusmustu tabi sizi korktmak istwmm ama yinede sız bilrsinz
Narinbiranne minikoglummmmm azitro muydu ilacin adi 1 mllik toz suyla karıştırıp veriyorsunuz burnunu aspiratör ile de çekiyorum ama çok ağlıyor acıtıyoruyum acaba bilemedm de bağıra bağıra agliyr
minikoglummmmm Narinbiranne evet azitro burundaki kılcal damarlar ince oldugu için acıtıyor yapacak bişey yok gerçekten öyle iyileşti bebeğim
Narinbiranne minikoglummmmm 5 gün oldu geçmedi cunku antibiyotik 3 kere verdim burun aspiratör ile günde kaç kere aliodun ben 4-5 buluo bı sorun olurmu bazen geçiyor da çok aşırı ağlıyor zarar veriyormuym acaba ona
Mrve1906 Narinbiranne benim bebeğim de 6 aylık aynı sorunları yaşıyoruz ama bize buhar ve antibiyotik verildi bence tekrar başka bi doktora götürün
minikoglummmmm Narinbiranne bende öyle yaptım bizimki iki buçuk aylık bizimki daha çok ağlıyor ama doktor yap dedi