Sin21 Kalpsizim33 bir sürü işçinin işten çıkarılacağını düşünüyorum malesef . Ayrıca gelecek zamları düşünüyorum kaldı ki açıklanmadan herşeyin fiyatı arttı bile
Ogzshn Kalpsizim33 asgari ücretle birlikte herşeye de zam geleceği için ekonomiye çok faydası olacağını sanmıyorum
Duygu38 Kalpsizim33 kira olcak 6bin bacım bn diğer ay işe başlıcam eğer çalışırsam süper geçinirz ama güzel rakam yağ olacak 200 250 tl
Dondurmalikahve Kalpsizim33 Kira, elektrik, doğal gaz, su, yakıt, gıda, giyim, bebek ve çocuk için gerekli olan her şey için ve daha nice alanda yapılacak olan zamları ve insanların nasil geçinecegini düşünüyorum şu an.
arascinar3475 Kalpsizim33 hemen bez stogu yapmaya gtti kardesim oglum icin asiri zam gelir smdi herkeze . Rakam berbat
SeverusSnape Kalpsizim33 32li tuvalet kağıdının 250₺ olmasına sebep olan zamdır. İnsanların git gide fakirleştiğinin kanıtı olan zamdır. Enflasyon düşmedikçe hiçbir şeye yaramaz. Yarısı daha cebe girmeden kiraya gidiyor zaten.
Duygu38 Kalpsizim33 bizim şuanda 950 evimin içi ful yapılı güzel sağolsun o kadar zam yapmadı ama Nisan Mayıs ayında taşıncaz ev sahibi gelck
serebro Kalpsizim33 şubat ayına kadar almadan eriyecek zaten maaş zamlarla. İnşallah yeni dönemde bazı şeyler değişir de yeni bir dönem olur Turkiyede