Kalpsizim33 Bir insan sizi çekeyorsa,kıskanıyorsa nasıl davranır.Davranışları ele vermiyorsa emin değilsek nasıl anlarız
Laydaren Kalpsizim33 Davranışlarına kötü bir niyetle yansıtmıyorsa bırakın kıskansın. Davranışa dökülen kıskançlık kötüdür.
Noname21 Kalpsizim33 bakışından bile anlarsın aslımda sebepsiz haset davranır küçümser ezmeye çalışır Tutamaz kendini sen bir şey yapıyorsan daha iyisini yapmaya çalışır Seni manipüle etmeye çalışır
Deletedmom_39 Kalpsizim33 seven insan kıskanır 😆😆 kızlar bensiz buluştummu açık açık söylüyorum ama fesatlardan uzak durmak lazım!!
tatlibiranneo Kalpsizim33 İllaki sizi kötü hissettirecek şeyler söyler mesela evine mutlulukla bi şey alırsın hiç güzel değil der ve ya sizin fiziksel özelliklerinizle dalga gecer beğenmez atıyorum zayıfsın sen kilo al veya giydiklerin yakışmıyor gibi benim çevremden çıkardıklarım bunlardı ama eskindendi:)
Dilruba_1 Kanınız ısınmaz zaten bir yerden fire verir eğer öyle bir davranış gözlemlemediyseniz karşı taraftan hoşlanmadığınız için kuruntu yapıyorsunuzdur belki de
Kalpsizim33 Dilruba_1 yok emin oluyor gibiyim ama içim huzursuz oluyor bişey rica ediyorum yapmaz ben herşeyimi paylaşırım o paylaşmaz (eskiden)
Laydaren Kalpsizim33 o zaman boşverin, kıskanılmak kötü bir şey değil. Kendinizi kıskanma davranışı yakalayacağım derken karşınızdaki insana takıntılı hale getirirsiniz😊
Kalpsizim33 mirayveannesiii 😨😨o öyle değil de kuzu daha üstün bişey yapmış yada yapacak olma konuşması yapıyor diğeri ise olumsuz bişeye hayırlısı olsun vardır bir hayrı der olumlu olduğunda pek dinlemez umursamaz iyilik karşıdakinin mutluluğunu paylaşmak değilimdir onunla mutlu olmaktır
Kalpsizim33 Laydaren yo hiç öyle bir derdim yok kıskanmak nazarı da beraberinde getirir korkarım ben nazardan
Kalpsizim33 Noname21 hah az önce yazdığım şeyle desteklemişsin beni 😄bende yapmıştım bende bunu yapıyorum bizde gitmiştik tık-tik-tım-cağız-ceğiz le biten cümleler