Sevgili moderatorler, applicationun sahipleri, yetkili birileri size sesleniyorum. Bu uygulama anneler icin var degil mi yani bebegi cocugu olan kisiler kullaniyor. Telefonum sessizdeyken uygulamaya giriyorum bebek yanimda uyuyor bassas basssss bagiran reklam cikiyor. Elbette reklam alacaksiniz, burasi hayrat degil hepimiz farkindayiz. Bir uygulama sunuluyorsa ve ucretsizse reklam gorecegiz mecbur. Ama sesli muzikli reklam nedir yahu bebekli insaniz biz!!
Bir de daha once de yazmistim ana sayfada basliklarda asagi inerken daha fazla yukleye basmayip iyice asagi indirirken sayfanin en ustune atiyor. Ya ben asagidaki konulari gormek istiyorum ne alaka sayfanin en ustune atiliyorum. Happymom boyle degildi burda algoritmada bi hata var. Daha once sordugumda baskalari da rahatsizligini dile getirmisti ve evet oyle gibi bir cevap almistim. Bence kullanici yorumlarini ve sikayetlerini daha cok ciddiye almalisiniz. Surec nasil isliyor bilmiyorum ama bunu okuyan moderator bu sikayeti daha yetkili yerlere iletebilecek insiyatifi alabilmeli. Cunku burda bir sorun var belli ki.