kolonyalimendil 10 günü geçti yoğun bakımdaydı bebeğim mama takviyesi alıyordu sütüm azaldığı için burda aptamil vermişler ama ben bebelac gold düşünüyorum kullanan var mı 40 günlük bebeğim
ilaydasrin_1 kolonyalimendil bebeğim 5 ay 5 günlük doğduğu günden beri mamayla besleniyo düne kadar da hipp kullanıyordum çok pahalı olduğu için artık aşıyodu bizi maalesef.. dün bebelac Gold ’a geçtim dündendir içiyo kokusu tadı herşeyi çok güzel bebeğimde sevdi.. gaz, kabızlık gibi sıkıntılar da yaratmazsa daha güzel olacak :)
KUTAY61 kolonyalimendil bizde abtamil kilo aldirdi bebelag cok gaz yapti ama.ben gazdan korktugum icin hipp kullandim sonradan
kolonyalimendil ilaydasrin_1 evet bende gaz kabızlık bunlardan korkuyorum doktorum bebelac gold yada aptamil dedi bakalım
livanurvealpinannesi61 kolonyalimendil bize 3.5 yıl önce doktor önermişti evolvia sonra hipp demişti.
kolonyalimendil livanurvealpinannesi61 doktorum da bana aptamil ile bebelac gold dedi ama şimdilik burda bebelac gold temin edebildim hastanedeyiz henüz çıkınca tekrar araştıracam sizin dediğinizi
Nur336 Bizede doktorumuz en iyi mama hipp sonra sma demişti benim bebeğim ama yi sevmedi o yüzden biz hipple devam ediyoruz hipp öneririm
kolonyalimendil Nur336 artık hastaneden çıkınca bakıcam burda bebelac bulabildim gaz yapmasın diye dua ediyorum 🥲
1Anakuzusu Kızım ilk doğduğu zamanlar bebelac kullandım ve çok gaz yaptı. Kusuyordu da. Sonra aptamile geçtim 7 aydır aptamil kullanıyorum memnunum
kolonyalimendil 1Anakuzusu doktorum bana bebelac gold ve aptamil önerdi şimdilik hastane çevresinde bebelac bulabildim inşallah gaz yapmaz🥲
livanurvealpinannesi61 kolonyalimendil en çok şeker aptamil de var bizede doktor önermedi hiç. İçerik olarak evolvia temiz
1Anakuzusu kolonyalimendil inşallah canım. Zaten yeni doğan bebeklerde illaki gaz sorunu oluyor. Bir süre sonra geçer inşallah
Nur336 Benim bebeğimde çok gazlı bir bebekti ilk bebek olunca haliyle insan çok panik ve stres yapıyor eğer bebeğinizin gazı olursa nurseharves adında bir gaz damlası var onu kullanmanızı şiddetle tavsiye ederim ben çok faydasını gördüm aklınızda bulunsun