Erto123 Süreç nasıl oluyor şehir hastanesi veya devlette aynı gün içinde randevu alıp gittiğimizde yapılır mı yanına babasını alırlar mı hastanede yatış olurmu 2 çocuğum için düşünüyorum 3 yaşında ve 5 aylık
Elifnaz_anne Erto123 yatış olmuyor heraldw aynı gün eve gelmistik biz.oncesinde kan tahlili veriyorsunuz sonuçları çıkınca gün veriyolar sabahatan gidiyosunuz öğlenden sonra eve geliyosunuz
lceLady Erto123 çok zaman geçti ama şöyle olmustu. 5 yasında yaptırmıştım devlet hast cokta memnun kaldım. Sabahtan gittik narkozlu yaptılar çok sürmedi öğlen 12 gibi cıkmıstık. Tek kişilik oda yanına aileler gelebiliyordu
bebekmehmet Erto123 biz şehir Hastanesi’nde çocuk cerrahisine yaptırdık 25günlükken 6ay öncesi bebeklere öncelik var demişti doktor. Diğerlerine gün veriyor sanırım öğleden sonra hemen oldu bebişimiz😋 yanına kimseyi almıyorlar anneyi kapıda beklettiler aynı gün içinde çıktı yatış olmadan 1saat bekledik şişlik veya değişik bir reaksiyon verecek mi diye
Esra25eylul bebekmehmet nasil yami yanina kimseyi almiyirlar bebebegim orda tek basina ameliyat mi olacak
Pars_48 Şehir hastanesinde çocuk cerrahına yaptırdık, 1 ay sonrasına gün verdi oğlum 3 aylıktı kimseyi almıyorlar yatış yok yarım saatte tüm işlem bitiyor lokal anestezi oluyor. 15 günde normal hayata dönüş
Minnakkk Erto123 pedagoglar 2 ila 6 yas arasındaki, cocuklara sunnet onermiyırlar fallik, dönem oldugu için. Bi bakın isterseniz sadece soylemek istedim yanlıs anlamayın
Erto123 Minnakkk Teşekkürler ama akıllıları erince daha zor olur diye düşünüyorum şuan ne olduğunu bilmiyor ozaman bilecek korkacak stres yapacak diye düşünüyorum sizcede öyle değil mi
Minnakkk Erto123 yani Bi pedagog gibi dusunemem ama soyle soyleyiblşrim ogretmenim aldıgımız egitim dersinde 2 6 yas aralıgı fallik doneme denk geliyor ve bu yas aralığında cocuk cinsel farklılıklara cinsel organlara yonelir kritik donemdir bu yasta yapılan sunnet pipisinin tamamen kaybolacgı endişesine dysurebilir o yuzden onerilmez. Tavsiyem Bi bakın derim falli doneme 🙈ya iki yasına kadar ya da 6 yasından sonra onerilir sunnet bu kritik doneme denk gelmesin diye
Fkulcu94 Erto123 5 aylık olana lokal anestezi verirler ama 1 yaşından buyuk çocuklara genel anestezi veriliyormuş tamamen uyguluyor yani 5 aylık olanın 10 dakika anca sürüyor ama diğeri için sabhtan gitmeniz lazım 2 saat hiç bişey yiyip içmiyor bu şekilde biliyorum
Esra25eylul Fkulcu94 niz 7 aylik icin gün aldik o zman ne verirler lokal mi genel mi bizim tercihimiz de onemli mi devlette yapacaz
Fkulcu94 Esra25eylul benim oğlumda 7 aylık lokal anestezi verdiler hmen oldu 3 gün oldu yapali 1 yaş 10 kilo olması lazım mis genel olması için
Narinbiranne Erto123 biz de devlette olduk 2 buçuk aylık bı haftnsonra gelin dedi gittik sabahtn öğlen gibi aldılar alsam cikardilsr yarın tekrar gelin kontrol için dediler gittik kanaama olup olmadığına bakıyor hastanede yatış yapmadık biz