aysnr- Arkadaşlar kızım 8 buçuk aylık. Hiç diş çıkarmadı henüz 3 gündür geceleri yarım saatte 1 haykırarak ağlıyor. Artık vampir gibi gezmeye başladım. Jel sürüyorum yine de uyumuyo. Dişten olabilir miiii ???
lceLady aysnr- yogun salya akımı varsa eli sürekli ağzında veya sürekli ağzına bişeyler götürüyorsa muhtemelen diş zaten yavas yavas zamanı gelmiş
aysnr- lceLady salya var ama çok yoğun değil. Elini ağzına götürüyor evet. Diş çıkarırken böyle olur mu ?
Sevim06 lceLady yaa benim bebegimde şuan 3 buçuk aylik ayni sey bizde de var baya bi salyqsi akiyor eli surekli agizda huyusuzluguda var ama baktim şişlik yok.. Daha cok erkken değil il mi? Boyle bi durum yasqyan var mi acaba 🤔
lceLady aysnr- evet genelde bu sekilde oluyor.gereksiz huzursuzluk aniden ağlamalar aniden gece uyanmalar damaklarda şişlik bazen ateşi biraz cıkabilir ama cok cok yüksek olmuyor
lceLady Sevim06 belirtiler bazen erken baslıyor evet ama zaten hemen çıkmıyor. Bence sizin 5-6 aylıkken cıkar diye düşünüyorum. Bizimde o aylarda sancımız baslamıstı 6.ayda ilk diş patladı
Hayaldusu Sevim06 Sevim06 benim kızımda 3.5 aylıktı iki alt dişlerini çıkardığında. Oğlum 6 aylık 3 ayını doldurdu yine alt iki diş patlamıştı.
Sevim06 Hayaldusu bu kadar erken gelecegini hic tahmin etmemistim ama bizde hic sislik yok suam sizde de durum ayni mıydı
Hayaldusu Sevim06 evet şişlik olmadı salyasi skiyofu ama hiç ihtimal vermedim dedim yeni yeni basliyo diş galiba. Sonra bı baktim iki tane mercanin ucu gözüküyor 🥰 patlatmış ana tabi ağlamalar gece çığlıkla uyanmalar derken hala devam ediyor üstler çıkacak galibs
aysnr- Hayaldusu yarım saatte bir mi sizin de ??? Gerçekten alarm kurulu gibi yarım saatte bir çığlıkla uyanıyor
Sevim06 Hayaldusu Tabi zorlu bir süreçtir eminimm Allh yardımcın olsunn İnşaAllh kolaylik diliyor sana kendime ve diğer annelere de dua ediyorum.. 🙏🤲😊