Aleynaylmz Kızlar hastayım 2 gündür acayip burnum tıkalı ama öyle böyle değil kesinlikle nefes alamıyorum soğuk buhar denedim serum fizyolojik denedim cold mix denedim yok yok yok ne yapacağımı şaşırdım bir yardımcı olun
Sldmrt Aleynaylmz doktora iliadin sprey yazdırın. Burun nazal dokularınız şişmiştir. Hastalık kaybaklı alerjik bir durum olabilir. O klasik çözümler işe yaramaz o yüzden. Tıbbi bir sprey kullanmalısınız
2prenses-annesii Aleynaylmz doktora gidin antibiyotik kullanın bebek emzirmiyorsaniz eger doğal yollarla iyileşmeye çalışmayın o eskidendi nane limon ıhlamur ic aferin iç terle iyileş olayı bu zamanın hastalıkları kolay kolay geçmiyor malesef. Geçmiş olsun
Yesillimon Aleynaylmz Abovv o tıkanıklığı bir hafta yaşadım çok kötü oluyor Allah şifa versin bende çok şey denedim hiç bir faydasi olmadi yastigini yüksek tut çok geçmiş olsun
Aleynaylmz Sldmrt emziren kullanamıyor diye biliyorum ama ? Evet kesinlikle çok kötüyüm ya ne yaptıysam geçmiyor ağzımdan nefes alıyorum ve mafoldum
Sldmrt Aleynaylmz bilemiyorum emzirme kısmını ama mutlaka emzirmeye uygun bir sprey yahut alerji ilacı yazacaktır. Hatta evinizde bebeğinize ait allert, zaditen vs gbi alerji şuruplarondan varsa içebilirsiniz iyi gelecektir.
Aleynaylmz 2prenses-annesii çok teşekkür ederim keşke inanın antibiyotik ilaç vs kullanmayı özledim emziriyorum ve her hastalığa ilaç kullanmadığım için katlanmak zorunda kalıyorum yoksa şuan inan ki kosmustum hastaneye çok kötüyüm 😔😔
2prenses-annesii Aleynaylmz emzirenler içinde ilaç var doktor bilir daha da ilerlemeden düzelirsin inşallah geçmiş olsun