spagettiii Hanımlar selam.. başlıkta oldugu gibi kurutma makinası bakıyorum çok araştırmadım ama bütçem 6.7civarı kullanıp memnun kaldığınız markaları yazar mısınız ve nelere dikkat etmeliyim mesela Altus marka 7,500₺ iyimidr
Deletedmom_75 spagettiii Bende arayistayim sansimi ocak gelmedne zorluyorum vestelde karar kıldım, Bir ara Hoover düşünmüştüm suan fiyatlari nasil bilmiyorum cok pahali maalesef
Aleynaylmz spagettiii Hoover 10 kg kurutma makinesi kullanıyorum aşırı memnunum çamaşır makinem 9 kilo .ben 4500 TL’ye aldım bikac ay önce
spagettiii Deletedmom_75 vesteli yanlış görmediysem 10 binden fazlaydı sanırım normal yerlerden mi bakıyorsunuz yoksa Trendyol, n11 falan mı
Deletedmom_75 spagettiii Mağazaya da baktim suan da hepsi buradayla trendyolu takip ediyorum artik 10 binden aşağı maalesef yok mağaza da bakarkende yılbaşından sonra % 20 zam bekleniyor dedi 😞 yani herşeye aşırı zam geliyor geçen sene baktim 2 milyarla 3 milyar arasındaydı
spagettiii Aleynaylmz şuan aşırı pahalı herşey yukarıdaki hanım efendi de o markadan bahsetti ama vestelde karar kılmış nereden almıştınız acaba ?
elifinannesi95 spagettiii selam bende Arçelik’ten baktım en yüksek 15 bin en düşük 12 bindi yanlış hatırlamıyorsam çok pahalı ya
spagettiii Deletedmom_75 evet cok zamlı orada indirime düşermi bilmiyorum en düşük 7.400 TL ihtiyac diye düşünüyorum yerim yok aslında ama.ileride hiç alamıycaz gibime geliyo kışta geldi heryer çamaşır zorlanıyorum
Aleynaylmz spagettiii siz diyince baktım 10bin olmuş benim makine ben internetten sipariş vermistim gerçekten tam vaktinde almışım dedim bu fiyatlar ne şok oldum
Busranehirmila spagettiii hoover senelerdir kullanıyoruz çok memnunum. Piyasasını tam olarak bilmiyorum ama uygun modelleri vardı diye hatırlıyorum çünkü benden görüp tüm çevrem aldı. En son alan arkadaş bakarken bana da atmıştı ama tabi fiyatlar çok değişti aylar öncesine göre.
spagettiii Busranehirmila teşekkür ederim yorumunuz için kilosuna göre değişiyor tabi 9 kilo traftarıyım sizdeki kaç kilo ?
Busranehirmila spagettiii bizimki 8 kilo yeterli geliyor biz alalı çok oldu tabi şuan daha güzel modeller var
Marianne spagettiii Hoover kullanıyorum, 3 sene once 1800 TL almıştım, memnunum, sadece kurutmuyor, toz topluyor, zaten bu özelliğini çok seviyorum. şimdiki fiyatları bilmiyorum tabi.