Mehy Bebeklerinizi nerde sünnet ettirdiniz önerileriniz varmı, hangi yöntemle oldular, doktorunuz kimdi
Kbra54 Mehy bizim yarın sünnet. Adatıpta Süleyman Bey’e yaptıracak. Lokal anestezi ve dikişli olacak ☹️
Mehy Kbra54 123321123 teşekkür ederim Süleyman beye bakacağım, sürecinizi yazarsanız çok sevinirim iyileştiğinde, geçmiş olsun şimdiden Allah kolaylık versin 🙏🌸
Kbra54 123321123 iyi geçiyor .3. Günümüz normal duşunu aldırdım bugün sorun olmadı. Anne babayı almıyorlar maalesef ☹️ O yüzden iğne yapılırken ağlamış çok. Telefondan şarkı açmışlar onu izlerken uyumuş. Benden biberon içinde anne sütü ya da mama getirin demişlerdi onu da vermiştim. 10-15 dk da bitti işlem . Hemşireyle beraber ameliyathane önüne kadar gittik. Orda aldılar benden . Daha ben odada bekledim . Tekrar gelip çağırdılar yine hemşireyle beraber gittik . Kucağıma aldığımda uyuyordu. Eve geldiğimizde ilk idrarını yaparken ve bezini değişirken ağladı biraz . Sonra uyudu evde hep kucağımdaydı biraz da korkmuş sanırım . Sürekli mememde ve kucağımdaydı. Hareketli bi bebek zaten sünnet olmamış gibi sonrasında keyfi yerine geldi😇.
123321123 Kbra54 iyi gecmesine sevindim 🙏🏼 bizimkisi cok aglayan kolik bir bebek ameliyathaneye almamalarına üzüldüm ortalıgı yıkar artık bizimkisi.Perşembe günü nasipse bizimde operasyon.Hayırlısıyla.Teşekkürler yanıtınız için 🌺
Kbra54 123321123 İnşAllah ağlamaz bizden önce 5.5 aylık bir bebeği almışlardı hiç ağlamamış . O gün sünnetlerden en çok biZimki ağlamış 🥺.