Liyaninannesiiii Şuan düzenimiz sabah 9 uyanma öğlen 13 uyku 15 uyanma aksam 21 uyku. Ama 2 3 gündür akşam 9 gibi uyuyp 2 saat sonra kalkıyor ve uyumamak için direniyor. Saatlerde mi sıkıntı var sizce yoksa azilar geliyor ondan midir
Meltemingo Liyaninannesiiii canim azı dislerdendir o benim oglumda 14 aylik 15 aylik olcak iki aydir cekiyorum malesef cok zorluyo azi disleri iki aydir geceleri cok sik uyaniyor uyndigi zaman bazen oturup bi saat uyumuyor sol traftan patladi sag taraftan patliyo buyuyolar braz rahatladi
Cordeliaa Liyaninannesiiii 15.ayda uyku gerilemesi yaşanıyormuş. Benim kızım da 15 aylık oldu şu an köpek dişleri çıkıyor sürekli ağlayarak uyanıyor ben dişe bağlıyorum.
Busbus34 Liyaninannesiiii bizde 16 aylık olcaz uyımamak için direniyor şuan zorla ayağımda sallıyorum 5 dk sonra ağlayarak kalkmak istiyor gece 4 dede uyanır sabah 9 a kadar oturur 9 dan sonra uyur yani hiç böyle ypmıodu şu 1 aydır böyle düzenimiz vardı cok güzel bozuldu
Satmisimanasini Liyaninannesiiii 15 aylık çocukta gaz sorunu varsa alerji olabilir bir doktorunuza danışın isterseniz
Liyaninannesiiii Satmisimanasini evet işte bende anlamadım testlerde bisey cikmiyor acaba anne sütünden mı kaynaklanıyor.gerci bende çok gaz yapan besinler tuketmiyorum
Liyaninannesiiii Meltemingo ay gerçekten 8 dışı çıktı hiç bu kadar zorlanmadı smdi 4 azı dis birden geliyor hepsinin de Bi köşesi patlamamış ondan yapıyor olabilir ama aşırı direniyor uykuya
Liyaninannesiiii Meltemingo @Cordeliaa bide kizlar akşam yemeğini en son kaçta veriyorsnz oda mı rahatsız ediyor acaba diye düşünmeye basladim
Cordeliaa Liyaninannesiiii 6 30 civarı yiyoruz. Bazen sonrasında bi meyve de oluyor uyku öncesi. 8 buçuk 9 gibi de yatıyor.
Liyaninannesiiii Cordeliaa benimmiş 7 7 buçuğu buluyor ay ne bilim acıkır diye korkup veriyorum bazen herseyi oda bazen yiyor
Liyaninannesiiii Busbus34 bizimde Bi haftadır aşırı kötü. Eskiden olsa uyansa az pis pis yada meme verirdim yatardım smdi gözleri açık uykusu var ama direniyor😔
Busbus34 Liyaninannesiiii valla kalktı oynuyor şuan uyumuyor hiç bir şekşlde artık zombiye dönüşcem uykusuzluktan
E-G 15 aylığız sabah 8 kalkış hiç şaşmaz alarma gerek yok çok dakik😁12 2 arası öğlen uykusu akşam 6 hafif kestirme yarım saat gibi 10.30 gece uykusu gece 1 de emmek için uyanıyor 3 de 5 de 7 de tekrar emmek için 8 tam kalkış 🤣😂
Canss3535 E-G ne etmeleri bitiyor ne ataklar ne dişler 😄 sabahın köründe ayaktadır gece uyumak bilmezler😋
elifvural Merhaba kızlar, benim bebeğimde 6,5 aylık gece çok sık uyanıyor bazen saat başı bazen 2 saatte bir uyanıyor 4.ay atağından sonra herşey alt üst oldu. Siz ne yapıyorsunuz öneriniz var mı?🌸
Canss3535 Busbus34 dünde benim ki öyleydi 🤔 smdi babasına bıraktım sallıyor salıncakta belki direnmeyi bırakıp uyur. İnşallah geçici süreçtir ya