Gzm17 biz az önce acilden geldik daha , 3 gündür burun akıntısı vardı ara ara da öksürük vardı bugün işten bir geldim bebeğim hırlıyor içinden ses geliyor ciğerlerini mi üşüttük acaba diye sabahı bekleyemeden Acile götürdük sadece serum fizyolojik verdi ,güzelce de anlattı burnu doluyor aşağı akıyor sümükleri o da öksürük yapıyor balgam yapıyor dedi doktor. Bu hastalık durumunun geçmesinin tek yolu burunları yıkamak dedi. Bende önceden almıştım evimde vardı ama minik olanlardan yan yatırıp damlatilanlardandı benimki , şimdiki sadece 1000 ml serum ve bitane şırınga. Oturur pozisyonda kafayı hafif öne eğerek yapılıyor bizimki inanılmaz korkuyor sürekli ağlıyor kafasını sağa sola durmadan sallıyor ama mecbur yapılacak bir şekilde yapıyoruz artık. Çocuğa sürekli ben yaptığım için sürekli elime bakıyor var mı elimde diye, benden Soğucak diye korkuyorum vallahi 😔 babasına yaptırayım bari 🤣🥴 üstüne üstün aciller de çok kalabalık biz gittiğimizde önümüzde 90 kişi vardı heryer çocuk kaynıyor çok geçmiş olsun size de 🙏