Nazifeumay Merhaba anneler emzik konusunda ki düşünceleriniz nedir? Büyükçe bıraktıramazsam diye korkuyorum sizce faydalı mı
Birdunyabircennetannesi Nazifeumay Uzun süre kullanimi zararlı ama başlarda emme refleksi için çok iyi diye düşünüyorum. Ama alışkanlık haline geldiği için bırakması da zor oluyor heralde. 18 aylık çok bağımlı. Resmen görünce aşk yaşar. Bende uyku halinde gösteriyorum sadece kaldırıyorum gün içinde göstermiyorum
Ceylanbetul Nazifeumay ilk doğduğunda 1 ay kadar kullandım , kullanmıycaktım da ne hikmetse 🤷 ama bıraktım 5 saat geçerdi aç olurdu beni emmezdi bağırrdı baya 1 aylık bebek için fazla bı saat kestim birden emziği sabrettim hiç vermedim . Öyle de alıştı. Tabi kestigim için biraz emmek istemedi ama düzeldi. Bn emzik biberon doğru bulmuyorum . Emziğe göre bı eron daha çok meme reddi yapabiliyor. Sutumu saginca da kaşıkla veriyorum
Kbrbrhnn Emzik iyi güzel hoş da oğlumun uyku kalitesini bayağı düşürüyor ya, 6 aylık şu an. Emziksiz uyumuyor, ağzından düşse hemen uyanıp ağlıyor 😑