Szn-gktrk21 5 yaşında oğlum . Burnu sürekli tıkalı . Serum fizyolojik, otrivine uygulamama ragmen 5dk sonra geri kapanıyor burnu . nefes alamıyor. Gece aşırı hırıltı horlama var acil yarıdm eder misinz ne yapmalıyım
Yesimtzn Szn-gktrk21 benmde bebeğim öyle dün doktora gotrdm alerji ilacı veri toz şeklinde şimdi iyi çok sukurn
prensesko Szn-gktrk21 bizde öyleydik üç yaşındayız alerjik ilaç başladık raporlu yaza kadar devam bir de geniz büyümesin diye burundan bir fıs fıs verdi çok şükür toparladı. Neye alerjisi var biliyor musunuz
prensesko Szn-gktrk21 bu arada horlama hırıltı geniz büyüdüğü için oluyor iyi bir doktora gidin yolsa sonu geniz eti ameliyatı oluyor
Tugce88me Szn-gktrk21 geniz akıntısı malesef hemen tıkar başucuna soğan üstüne karanfil batırıp koyun yastığına okiluptus yağı damlatın yastığını yüksek tutun genzine akmasın Birde bol çiğ sarımsak yutturun ve bol sıvı besleyin anca öyle atlatıyorlar Benim de ikizlerim şuan geniz akıntısı yaşıyor hep böyle tedavi ediyorum daha ilaç kullanmadım
Tunamiray Szn-gktrk21 benim oglum da pyle basladi fıs fıs da kullandik bir suru malesef martta 3 yas olcak ameliyat olcak cok buyudu geniz eti surekli tikali surekli hasta bernat bi sey ya
Szn-gktrk21 Merhaba tekrar bu hafta geniz eti alınıp kulagına tüp takılacak bu şikayetleri olanlar gecikmesin hemen bi kkb ye görünsün