_07cinarhsn Yüz ustü çok güzel rahat uyuyor ama zararlı diye duydum yeni doğanlar da siz nasıl yatırıyor sunuz25 gunluklen öyle yatsa bi srun olur mu kızlar
Minejjan _07cinarhsn hayır zararlı değil aksine omurga gelişimi için çok faydalı. Benimkisi hep yüzüstü yatıyor sırt üstü yattığımda uzun uzun uyuyamiyor bile. 🖤
drytc _07cinarhsn gündüz sen yanında olunca yüz üstü yatır gece sağ sol yatır bn o şekilde yapıyorum gece yüz üstü çok tehlikeli
_07cinarhsn Minejjan ay benim bebeğim de öyle canm şimdi mesela dizime aldım o şekil belini ovdum pispisladim5uyudu yatirdim1 dk geçmeden uyandı solunum la bişey aynıymış ölüm riski varmış bende korkumdan yatiramiyorum oyle
_07cinarhsn Pozisyonu; Bebekleri yüzükoyun yatırmak tehlikelidir. Çünkü henüz baş ve boyun bölgesindeki kaslar tam gelişmediğinden kendini yanlara doğru çeviremez. Yediklerini çıkartabilir, nefessiz kalabilir ve bu durum istenmeyen ani bebek ölümlerine neden olabilir. Net ten arartirinca bunlar çıkıyor
_07cinarhsn Minejjan maşallah canm benim bebeğim de kaldırmaya çalışıyor ama tutturamıyor bi türlü 😬😍😄
_07cinarhsn drytc ben korkumdan gündüz de yatirmiyorum canm ya hemşirem de yatirirsan kısa süreli ytir demisti