dikkatbebekvar 18 günlük bebegim. Kalca ultrasonu için sıra mı veriyolar ne zaman götürdünüz anlatırmısınız
Mcnkarsel dikkatbebekvar taksim eğitim ve araştırma hastanesinde 1 aylıkken cektirdik. Bizzat Gidip öncesinde randevu aldık
Rengin140622 dikkatbebekvar çam ve sakura da çektirdim ama öncesinde randevu aldım 40 günlükken çektirmiştim
asyakusunannesii dikkatbebekvar çocuk doktoruna randevu alıyorsunuz o kalça ultrasonu için giriş yaptırıyor sistemden sonra ultrason içim randevu alıyorsunuz
MinikPandam_ dikkatbebekvar 1 aylıkken sadi konukta aynı gün çektirdik. Çocuk doktorundan randevu alın
dikkatbebekvar Mcnkarsel Rengin140622 asyakusunannesii Ortalama kac gün sonraya sıra verirler kızlar ona göre cocuk doktoruna kac günlükken gidecegimi ayarlayayım
asyakusunannesii dikkatbebekvar hastanenin yoğunluğuna bağlı bu bilemeyiz 🤷🏻♀️ siz çocuk doktoruna götürün giriş atsın sonrasında ultrason bölümüyle görüşürsünüz erkene randevu verirlerse biraz daha beklersiniz öyle randevu alırsınız
Rengin140622 dikkatbebekvar erkenden al bulamama riskine karşılık ben 15 gün kala almıştım şanstan vardı
dikkatbebekvar Minikkanarya eyüp devlet hastanesine aldım 27 günlükken falan gitmiş olacagız cocuk doktoruna . Ama bazısı 1 aylıkken cektirmiş bazısı iki aylıkken
zbcelik dikkatbebekvar Çam sakurada çektirdik biz. Sistem mi böyle yoksa yoğunluk mu yoktu bilmiyorum ama çocuk doktoruna muayene olduk aynı gün kalça ultrasonu çektirdik. Hafif farklılık çıkınca bu defa 2. Ultrason için randevu aldık.
ebrarmom Ben Anadolu yakasında oturuyorum. Maltepe devlet hastanesinden çocuk sağlığı ve hastalıkları nna randevu aldım. 1 ay sonrası için ultrason randevusu verdiler. Ne kadar erken alırsan o kadar iyi
Minikkanarya dikkatbebekvar yani ne kadar erken olursa o kadar iyi mazallah varsa erkenden teşhiş koyup alçıya falan alıyorlar benşm bebeğimde de kalça darlığı çıkmıştı iki bez taktım sonra yine gittim düzelmişti çok şükür