Derinmevzu20 Eliptik bisiklet kullanıp kilo veren var mı aranızda ? Varsa günlük hergün kullanıyor muydunuz kaçar dakika olarak ? Ne kadar kilo verdiniz
Derinmevzu20 benkosarim çok şükür bir rahatsızlığım yok iki gündür yapıyorum 2 ve 3. Kademede 20 dakika ile başladım. Düzenli yapıldığında bir ayda ne kadar kilo verebilirim merak ediyorum.
Derinmevzu20 Senanurkmrc inceleyeyim ancak kızımdan pek fırsat bulamayabilirim. Sağ olsun spor yaparken ya sırtıma biniyor ya ayağıma yapışıyor. En son çare eliptik aldım şimdilik pek yaklaşamıyor .
Senanurkmrc Derinmevzu20 sen daha iyi bilirsin ama ben o şekilde kilo verip sıkılaşmaya başladım. Birde mervesernur diye bi kadın var zayıflamaya çalışıyordu hep. o genelde inceltici zayıflama tarzı videolar yapıyordu bende ondan bakıyorum hep
Derinmevzu20 benkosarim iki gün oldu alalı şimdilik fırsat bulup kullanıyorum . Umarım devamı da gelir
Cansuucarr Bebeğimden önde eliptik bisikletle 7-8 kilo verip sıkılaşmıştım ben günlük 45 dakika yapıyordum çok terletiyor ve kalori yaktırıyor tabi ölçülü beslenmeyle beraber
Derinmevzu20 Cansuucarr yeme konusunda da aralıklı oruca başladım . Bakalım ilk hafta 20 25 dakika.yapıp yavaş yavaş arttırayım diyorum.
Derinmevzu20 Ayazinannesiseyda merhabalar ben voit 2. El aldım. Ben size pedalı ve oturma kısmı olanı tavsiye ederim. Benim ki oturmalı ve tam dönenli değil. Ne alırsanız alın yavaş yavaş ilerleyin ve film izlemeyi unutmayın kullanırken . Çok büyük bir rahatlık ve lüks diyeceksiniz.