M987 Bebişim 5,5 aylık artık bırakmak istiyorum deniyorum uyumuyor sürekli hareket ediyor bırakanlar arkadaşlar nasıl bıraktığını yazabilirmi
Metig_63 M987 6.5aylikken kendiliğinden bıraktı elini pantolonun içine koy yavaş yavaş elini çıkarır kendisi alışır bende öyle yaptım
elizsmommy M987 9 aylıktan sesleniyorum hala kundaklıyorum koca bebeği 😁😁😁 napiyim çok rahat uyuyor. niye bırakıyorsunuz ki napalım uyku problemi var bizde nası rahat uyursa diyorum. yanlış belki ama napayım
melekanesi M987 kademeli olarak bırakın. 3 gün sağ kolu açıkta kalsın. 3 gün sonra iki kolunu açın. Ben ikiz kızlarıma öyle yaptım.
annesininbiriciki M987 3 müydü 4 aylik miydi bıraktım çok güzel şekillerde uyuyor hareketli su sıralar olsun normal hiç kıpırdamasin mi rahatı nasılsa öyle yapsın beni biri elimi kolumu baglsaa sabaha kadar ağlarım yani kipirdamamaktan
tazeanneeeee elizsmommy benim kızım da 8 aylık ana kucağında uyutacaksam kundaklıyorum deliksiz uyuyor ama yatakta yanımda uyuyacaksa kundaklamıyorum dönebildikleri için çok tehlikeli
Demeteymenim elizsmommy benimkide 9 ay 1 haftalik bizde hala kundakli uyuyoruz nasil birakicam hic bilmiyorum disarda arabasinda ne guzel uyuyor ama evde yok uyumuyor surekli elini yuzune vuruyor donuyor vs askere gidene kadar kundaklicaz bu gidisle 😂😁 yapmayim rahat rahat uyusun alissin diyorum ama deli gibi uykusu olaada uyumuyor asla
M987 elizsmommy bende bazen tek uyusunda kundak yapayım diyorum bi taraftan da rahat etsin artık büyüyor alışsın die
annesininbiriciki Arada sırada uyumakta zorlarına nadiren elini pijamasinin içine koyuyorum uykuya dalınca çıkarıyorum
Rumeysaerva M987 7 ay 1 hftalık oğlum kundaklıyordum zaten kendi kollarını artık çıkarıyordu 1 haftadır kundaklamıyorum uyuturken yeleği ile kollarını örtüyorum yerine koyunca alıyorum yeleği
Kuzeymom- M987 5 ay 23 günlük bebeğimi kundaklamayı yeni bıraktım 2-3 gün oluyor battaniyeyi üzerine örtüyorum elerini tutuyorum öyle uyuyor