Bsramyn slnkrglu merhaba bizde medicanaya gidiyoruz ve çok çok memnunum doktorumuzdan isterseniz gidin derim Metin Demirkaya
1morportakal MorVosvos Evet Profesör. 750 TL civarı sanırım indirimsiz hali biz çalıştığımız kurum anlaşmalı olduğundan indirimden yararlanıyoruz 630
Birberenannesi slnkrglu çekirge dorukta meltem çakmak a gidiyorum çok memnunum çok tatlı bi doktor çok konuşkan sen sormadan herşeyi bıdı bıdı kendisi anlatıyor herşeyini ayrıntısıyla kontrol ediyo tavsiyemdir tavsiyem 😄
1morportakal MorVosvos Onu bilmiyorum maalesef hastaneyi arayıp bilgi alsanız daha uygun olur. Biz kurum indiriminden yararlanıyoruz
MorVosvos Özel muaynehanede çalışan doktorlar çok iyi ilgileniyor ama orada tahlil tetkik çok problem oluyor bence, oradan oraya git dur çocukla zor yani.
Elifcix slnkrglu bende inegolde yaşıyorum medicanada doğum yaptım. Inegolde 1 tane doktor yok memnun kalabilecegimiz
MorVosvos Bugün gece medicana çocuk acile gittik. Devlet hastanesinden daha kalabalıktı kesinlikle. Ve tamamlayıcı sağlık sigortası olanların sigprtadan yararlanmasını izin vermediler.