dergunrrr İnternetten alışveriş yaptığınız tesettür sayfaları önerir misiniz? Bebekten sonra dışarı çıkıp alışveriş yapmak hayal oldu😑
Ugggg dergunrrr Sefa Merve var.trendyoldan alıyorum bı çok şeyi çünkü bebekle alışveriş imkansız gibi bişey .
Gulsah4141 dergunrrr ay bende şu köşede bekleyeyim :)) kiraz giyim ve tesettür pazarı diye iki site var güzel ürünleri var bu sitelerden alışveriş yapıp memnun kalan varmı acaba :))
dergunrrr Ugggg gerçekten ne zormuş bebekli hayat ama Rabbim yokluklarını göstermesin can kurban onlara 😄💕
Ugggg dergunrrr ben eskiden sabah bı çıkardım ahh ah gazemirden başlardım semt semt heryere giderdim bir gün içinde dolasrdim .şimdi bakkala zor gidiyorum:)
dergunrrr Ugggg bende oyleydim özlüyorum bazen o günleri ama gülüşünü görünce fikrim değişiyor tabii 😇
Mucizeem dergunrrr evet genellikle ordan yapıyorum memnunum kapıda ödeme seçeneği de daha rahat ettiriyor içimi kumaşı falan fa güzel
Sevde123 dergunrrr ben yaptım 2 tunik aldım birisi foto da çok şık durduğu halde elime ulaştığı zaman kumaşına şok oldum bildiğiniz bez kumaş çok basitti