gulay_salman Bebeğim 9 aylık ek gıda da mama da yemiyo dişten dolayı olduğunu düşündüm şırınga ile verdim yine de kabul etmedi çorba yapıyorum istemiyo zor zoruna yediriyorum yemediği için de uykuları çok sık bölünüyor aç olduğu için agliyo ama yemiyo
_ipekk18 gulay_salman 11 aylık bilerek yemiyor canı isterse kendi ağzını açıyor var sa yoksa meme 😔🙄 Sinir sistemim bozuldu
Sedaalya gulay_salman 10 aylık kızım 4 diş birden geliyor 12 gündür ek gıda yemiyor kesinlikle dpktora gittik bu ay hiç kilo almamış 😔
gunbaharrrrr gulay_salman 9 aya 3 gün kaldı bizde bu durumdayız çok güzel yiyordu ama ne olduysa şimdi çok zor yediriyorum çok huysuz hiç bişey yemek istemiyor
Pinkribbon gulay_salman bizde 9 aylık olmak üzereyiz ama zar zor yediryordum artık hepten ağzını kitliyor püskürtüyor
Emreninannesi- 10,5 aylık diş çıkarıyor aynı durumdayız hiç birşey yemiyor diş etleri kabarmış mı belki çıkarıcaktır
ArassMoms gunbaharrrrr bizimde 9 aya 3 gün var gece uykulari nasıl benimkisi iyice alıştı memede uyumaya memeden çekince uyanıyor hemen.
_ipekk18 Harrye23 bilmiyorum ki normal mi geceb bir yazı okudum 11. Ayile 16 ay iştahsızlk oluyormuş köpek dişleri atak ve uyku gerilmesi varmış nebilim🤣🤷♀️ hiç bitmiyor
gunbaharrrrr ArassMoms benimki uykuya zor geçiyor gece çok uyanıyor memede emiyor ama insanda sıkılıp boş boş agliyo kafayı yedirtti bana
ArassMoms gunbaharrrrr aynı birde çalışıyorum uykusuz geceler çok zorluyor. Emekleme yürüme vs varmı benimki asla emeklemiyor kucakta gezmek istyor sürekli
Begsah ArassMoms ayyyni bizde boyle ve elden birsey gelmiyor ne yapsam olmuyor bir kac fizik tedavi sayfasinda gördüğüm hareketleri yaptırıyorum
Harrye23 _ipekk18 geceleri sürekli meme emmek istiyor eskiden bir iki kez uyanıyordu bu aralara sık uyanıyor geceleri
_ipekk18 Harrye23 kesinlikle öyle 2.3 kez uyanırdı şimdi her saat başı 2 saatte bir 😔😔 emmeye kalkıyor