nehirnazli Merhaba bebeğim 4 ay 6 günlük doktor bize farklı bir markanın demir ilacını verdi ama kızım beğenmedi hepsini tekrar çıkarıyo. Bende araştırınca ocean ın demir ilacını çok söyleyen oldu sizce kullanmalı miyim ve kaç damla kullanmalıyım?
yumurtam nehirnazli ben de ocean kullanıyorum, çocuk doktorunun tavsiye ettiği birkaç çeşitten biriydi, yan etkisi en az diye bunu tercih ettim, şimdilik iyi gibi, kiloya 1 damla şeklinde önerildi günde bir defa
Sermincev nehirnazli kan damlası eğer huysuzluk yaparsa 2 ye bölün öyle verin. Yani 4 kiloysa sabah 2 akşam 2 içirin ama en az 45 öncesinde ve sonrasında emzirmeyin yada mama vermeyin etkisi olmaz :)
kadriye07 önceden bestiron kullanan var mı acaba bebeğimde huzursuzluk kabızlık yaptı şimdi ocean almayı düşünüyorum aynı etki olur mu acabaa
yumurtam kadriye07 ben de bu yan etkilerden tedirgin olduğum İçin daha az etkili ancak yan etkisi az diye ocean mikrofer başladım. Kabızlık olmadı ama sanki özellikle ilk günler huzursuzluk, şişkinlik, birkaç kez kusma yaptı gibi. Sonrasında alıştı sanırım bünyesi yavrumun