Berilsmom13 Kızlar elektrikli süpürge alıcam ama çok kararsız kaldım kullanıp memnun olduğunuz model nedir yazabilir misiniz ♥️
Berilsmom13 Sincappp belli bi aralığım yok ömürlük bişey olsun istiyorum öyle 3 sene kullanıp çekim gücü düşmesin mesela tabi birde derin temizlik önemli
Busrazehra Berilsmom13 İhlas süpğrge için günlük elinizin altında bi süpürge olması yine de şart. Aksi yorucu çünküü zahmetlii ama detaylı temizlikde en iyisi tartışılmaz annem kullanıyor
Berilsmom13 Busrazehra günlük temizlik için süpürgem var çekişi çok iyi olmadığı için başka bi süpürge arayışına girdim aslında
Hayriyeasel Alıyorsan bence durumun varsa ilk önerim kesinlikle ihlas in süpürgesi var ya onu öneririm halamda var biraz hantal ama çok çok güzel süpürüyor hali parlıyor yoksa dyson kablolu o da yoksa Philips maraton kesinlikle çok güzel supuruyor
Berilsmom13 Hayriyeasel marathon aslında ilk tercihimdi ama zamanla çekim gücü düşüyor diye yorumlar okudum
Hayriyeasel Berilsmom13 Temizliği çok önemli filtreye güzel bakarsanız sıkıntı olmaz ama durumunuz varsa bence ihlas evet ağır hantal ama temizliğine değer birde çocuklu evlerimiz hak ediyor bence