Emelimsi Kizlar sevibebe nin egimli yatagini kullaniyorum ama artik sanki kucuk dar gelmeye basladi.. ne zaman birakmali? Birakinca da enzirdikten sonra bogazina kacar diye korkuyirum ozellikle gece uyanip emdikten sonra.. ama dar da geliyor napsam bilemedim:(
Kbrbilgir Yan yatma yastığı al bence benimde 2 aylık oldu kayıyor asagı doğru yanımdayken yatırıyorum sadece ona
seda_seda Kbrbilgir benim kizim sirtustu kollarini yukari yana acaraj uyumayi seviyor, yan yatma yastigi da dar degil mj
Emelimsi Kbrbilgir bnm kizim 3,3 aylik biraz rahat uyusun istiyorum, bu tarz yastiklar ksitliyor sanki
TZA Kbrbilgir ben ona baktım ebebekte ama içini açtırmadılar onun arası geniş mi nasıl hani 2 ay sonra o da olmayacaksa almayım
Kbrbilgir Bu yatağın işe yaradıgına inanmıyorum artık zaten cevremdelerin söylemleri Benim gördüklerim
Kbrbilgir seda_seda benim oğlumda öyle ama ben yinede yatırıyorum genelde yalnız bıraktıgımda benim oğlum sıgıyor buyudukce genişletmeyi düşünüyorum kendim bezini diktirerek
Kbrbilgir Emelimsi ama her türlü yan yatırıyoruz kusmayı boğulmayı önlesin diye sürekli yanında olamıyorum ben yanımdayken sırt üstü yatırıyorum