Denizinannesi52 Ulusal hane yardımı 500 TL yatmış kızlar sosyal yardım bilgileri sorgulamaya girin bakın biz başvurmamıştık otomatik kendi çıkmış
Birdunyabircennetannesi Denizinannesi52 Ne yazıp bakabiliriz. Sosyal yardım yatanlara mı yatmış ayriyeten
Denizinannesi52 Birdunyabircennetannesi evet aile destek alanlara yatmış sosyal yardım bilgileri sorgulamaya bakın
Denizinannesi52 Birdunyabircennetannesi ulusal hane ziyareti proğramı diye yazıcak bu baktığın aile destek
Birdunyabircennetannesi Denizinannesi52 Sosyal yardım bilgileri yazdım bu çıktı 🤷 Ulusal hane yazınca bişey çıkmıyor aramada
Ayseeem34 Kızlar bende bu sosyal yardıma başvuru yaptım ama kabul etmiyorlar bir araba var alt tarafı eşimin neye göre kabul ediliyor bebeğim mama ile besleniyor mamanın fiyatı zaten uçtu gitti bana neden vermiyorlar yardım 2defa başvurdum😔
Rozerinn Ayseeem34 ben 3 defa başvurdum üçüde reddedildi eşim çalışan görünmüyo inşaatlarda çalışıyo üzerimize hiç bir şey yok yinede onaylanmıyo yani bununla ilgili olduğunu inanki düşünmüyorum faydalanması gereken çoğu insan faydalanamıyo maalesef
inciglms Ayseeem34 aynen size katılıyorum bir arabamız var kartlar bomboş borç içinde ev kira iki kere başvurdum Red edildi mama kullanıyorum 200 lira ben anlamadım neye göre veriyorlar açıklamada muhtaç olmadığı için iptal yaziyor neye göre kime göre yahu evi olanlara çıkıyor şahidim bizzat
Denizinannesi52 AselLinamoms sosyal yardım bilgileri sorgulama yazın çıkan çıkmayan tüm yardımlar ordan çıkıyor çıktıysa ulusal hane ziyareti programı yazar o sayfada
Fairytale_1207 Birdunyabircennetannesi ben de basvuru yaptim 1 ayi gecti hala surec devam ediyor yaziyor ne zaman sonuclaniyor bilginiz var mi baya zqman oldu cunku
Eminerd Denizinannesi52 merhaba eşiniz ne iş yapıyor çıkması için kriterler neler bu sosyal yardım yada doğalgaz başvurusu için