yagmuraltintas Kızlar yardım bilgilerini sorguladığımda devam ediyor yazıyor önceden başvuru değerlendirilme sürecinde yazıyordu devam ediyor ne demek oluyor
mehmel54 yagmuraltintas bildiğim kadarıyla çıkmış. Bana da öyle yazıyordu sonra yardım parası yattığında telefonuma mesaj geldi.
birmelekannesiiiiii yagmuraltintas size çıkmış 12 ay olduğu için devam ediyor yazar orda direk ptt müşteri hizmetlerini arayıp bilgi alın
yagmuraltintas Moana ay teşekkür ederim ben süreç mi devam ediyor yardım kabul mu edildi anlayamamıştım
Ballinin_annesi yagmuraltintas bende de süreç devam ediyor yazıyor syd vakıf değerlendirme sürecinde diyor sonuçlanmamış herhalde daha
Birdunyabircennetannesi yagmuraltintas Demekki sonuçlanmadı. Sonuçlanınca başvurunuz kabul edilmiştir yazıyor
yagmuraltintas Birdunyabircennetannesi önceden değerlendirme sürecinde yazıyordu bide internette devam ediyor başvurunuz sonuçlandı ödeme daha yapılmadığı için devam ediyor yazıyor diyor bir bakıcam net olsun
yagmuraltintas Birdunyabircennetannesi bana bir günde sonuç olması garip geldi internnetten baktığımda aşağıdaki gibi yazıyor dedim çıkan biri varsa yardımcı olur belki alt komşuma bir bakıcam o yüzden
Birdunyabircennetannesi yagmuraltintas Bakın normalde başvuru kabul edilince böyle yazıyor. Yani bilemedim açıkçası kabul edilmiştir ya da kabul edilmemiştir yazıyor cevap gelince
yagmuraltintas Birdunyabircennetannesi aile destek programı her ay yatıyor ya galiba o böyle oluyor olabilir bir bakıp size de söyleyeyim
yagmuraltintas mehmel54 çıkmış evet komşum çekiyordu düzenli olarak şimdi Baktık yardım devam ediyor yazıyor