cutiebun_ kızlar profile müzik ekleme özelliği gelmiş MSN de hissettim kendimi hoşuma da gitti koydum dipteyim, sondayım, depresyondayım şarkısını tam benlik sjsjsjsj yok mu oradan bir titreşim abeyyy 😂😂😂
Babybloom cutiebun_ lilly allen-f.ck you tam benlik profil şarkısı😂 ama işte ponçik akrabalarım gerçek yüzümü görmesin🙄
cutiebun_ Momonlyn ilk defa instagrama gelen bir özellik hoşuma gitti benimde 😂 oyna dur mis sjsjsjjs
Muhattapolma1 Momonlyn Ay ben kimsede görmedim merak da ettim bak şimdi nasıl oluyor diye 😂 Gelse bir an önce 😂
cutiebun_ Momonlyn aslında tam moodluk 😂 modun hangi şarkıya koy 😁 laf sokmalı da olabilir evet sjsjsj
cutiebun_ Babybloom gerçekten onu koydun mu 😂 ponçik akrabaların inşallah f*ck kelimesini bilmiyordur sjsjsjsj
Babybloom cutiebun_ malesef koyamam. Hanım hanımcık aile kızı personam zedelenmesin😂 bazen instagramdan hepsini çıkarmak istiyorum🙄
Laden cutiebun_ önümüzdeki günlerde açılan postları görür gibiyim. Kızlar instagram profilinizde hangi şarkı var hadi yazalım🥳 Eheheheh bende yaptım şimdi çok güzel oldu☺️
Laden cutiebun_ o post açılacak adım kadar eminim. Hangimiz görürsek birbirimizi etiketleyip altında buluşalım bu günü yad ederiz😁