Sonsuzask Herkese merhabalar 3 aylık bebeğim var hala hiçbir şekilde dönmüyor yüzüstü yatmayı da sevmiyor koyuyorum en fazla beş dakika dönmemesi sağına soluna normal mi? Herkese teşekkürler
Keremefeninannesi Sonsuzask benimki de o zaman dönmedi ama şimdi dönmeye başladı o da tam değil her bebek farklı ıstemıyo olabilir sıkma canını bebeğim 4 ay 16 günlük
KUTAY61 Sonsuzask benim bebek 7 8 aylik dönmüştü hatta kafasinin üzeri yan doğmuştu yastık almıştık 5 ay oe sirt ustu yatmisti
ruveydatas Sonsuzask 5 aylık olmak üzere bir aydır dönüyor sağa sola şuan bayağ iyi dönüyor ama hala sırttan yüzüstüne ya da tam tersi dönemiyor 3 ay da dönmedi benim oğlumda
Keremefeninannesi Cennet70 ya adıyla yaşasın inşallah 😍🥺sizde de uyku gerilemesi var mı gece en geç 1 de yatıyo sürekli uyanıyo
Cennet70 Keremefeninannesi evet çok yoruldum vallahi gece 1 2 de yatıyor sürekli kalkıyor mızmız hep bi ağlamaklı bu aralar atak mı ne bilmiyorum ama hesaplamaya göre 37+0 da doğdu daha var gözüküyor çözümleyemedim
Keremefeninannesi Cennet70 35+5 de doğdu bizimkide umarım az kalmıştır çok zormuş hiçbir düzen kalmadı🥺
Cennet70 Keremefeninannesi ınslalah bütün anneler içinde bizde kısa sürede atlatırız canım benım sagsaglım :)