expectopatronum Emir0_ ay ben asla sabredemiyorum yemek hazır olana kadar zaten milyon tane şey atıyorum ağzıma 😅😅 benim bebem de öyle sürekli emiyo gündüz ayrı gece ayrı. 😬
Sesss_s expectopatronum bebegimle birlikte hayatıma yakladık 28 kilo girdi hala cıkmaya niyeti yok . Allahtan boyum uzun oldugu için cok belli degil ama ne yapmsam artık bilemiyorum ne spor ne diyet yapabiliyorum hayatmı 80 kiloyla devam ettiriyorum 😅
expectopatronum Sesss_s çok şükür benim kilo problemim yok sağolsun bebem hiç rahat bırakmıyo ki kilo alayım 😂😂
Nereleregidem expectopatronum hamilelikte alamadığım kiloyu emzirirken almam ve asla verememem. Artık bacaklarım ağrıyor fazla kilodan 😤😓
expectopatronum Nereleregidem ayyy o da zor tabi. Benim aşırı hareketli huysuz bi bebişim var zaten kolikti de. Sağolsun bana kilo aldırmıyo. 😂
Arenimo expectopatronum bilmiyorum ki benim sıpa 34,5 aylık oldu hala uyurken emiyor😅 ama emzirme dönemi kadar olmaz eminim yeme isteği😅
ayse01_alparslan expectopatronum Bende emziriyom ben tek mi böyleyim diyordum sürekli benim yemek değil ama tatlı çok yemek istiyorum bir oturuşta üç dört dilim kek yiyom yaa🥴
expectopatronum ayse01_alparslan bizim süt yumurta diyeti vardı bi de yeni açtık şimdi herşey serbest mi yani diyorum gözüm dönüyo 😂😂
Askimizinmeyveleri expectopatronum bitiyor merak etmeyin emziririken ve hamileyken ben ben değildim üç bebiştede aynısı oldum sütü kesince iştah felan kalmıyor
okuyor expectopatronum ben doyuyorum. Doydugumu hissediyorum. Ama yemeye devam etme isteği gitmiyor. Doğumdan sonra oldu. Duygusal yeme bozukluğu sanırım benimki