ervakusunannesi Bugün uygulama bu bilgiyi paylaştı, ben 2 saatte bir meme sokuşturuyorum ağzına ama 4 dakika felan emip bırakıyor acaba sık emzirdiğim için mi? Siz bekliyor musunuz 3-4 saat emzirmek için? Ne biliyim çok küçük her an emmeli gibi geliyor bana 😂😂
Yamanbebek ervakusunannesi döört ay 11 günlğk benim bebeğim.. bende sizin gbi gündüz en fazla 3 saatte bir emzirmeye calısıyorum emmiyor meme reddi yaşıyorum sanıyordum… normalmiş demekki. Gece de ilk uykudan uyandırmassam 5 6 saat uyuyor acıkmadan.
Betulyesiltas ervakusunannesi 2gun sonra 4 aylik olacak ama ben beklemiyorum zaten bebegimde beklemiyor istedigi zaman veriyorum zaten dogdugunda emmedi sütümde az artiramadim mamayida emip huzursuzlugu devam ettigi zamanlarda veriyorum
_22_incimeva_ Benim bebeğim 3 ay 27 günlük mene reddi yaşıyorum sadece uykuya dalmak üzereyken emiyor ama her emzirme de sadece tek göğsümü emiyor diğerini istemiyor sonraki emzirmede de emmediğini veriyorum bu normalmi acaba teklif ediyorum ama istemiyor