Elifduman Kızlar kızım ishal mi anlayamıyorum niye böyle 3 buçuk aylık sadece mamayla besleniyoruz ama kakası hafif sıvı yapıyı ve 3saattr bir yapıyı mama alan bebekler katı yapıyı diye biliyorum lütfen yardım çıktı olun
Elifduman Zuleyha__19 Ben aptamil kullanıyorum başta bizdedir kabızlık yapmıştı kabızlık yapıyorsa yarıyo demek demişti aczacım
Elifduman Alyask Aptamil canım ilk aylar anne sütü aldı ilk 2ay aynı onda ki gibi kakası ama mama alıyo şuna farklı olması gerekir
Alyask Elifduman aptamıl kabız eder ama .. cnm doktorlar dıyokı günde 8 kez yapması da 8 gün yapmaması da normal 🤷♀️
Melikeakiner Aptamilin yeni mamasının sindirimi çok rahat. Kabızlık yok ne güzel. Rahat sindiriyor demek.
Elifduman Zuleyha__19 ben bütün mamaları denedim canım ama yine aptamil geçtim diğerlerinin tadını beğenmedi bebeğim öyle kaldılar elimde zamanla böyle yapmaya başladı kakasını bünyesi alıştı galiba
yaseminkarakurt Katı yapmak zorunda değil, katıyı yapması zor olur. Kakası yumuşak kıvamdaysa hiç endişe etmeyin bu normal olan zaten
kiliclar bende aptamil veriyorum canım kabızlık olmasından da yumuşak çıkmasını tercih ederim ben dönem dönem oluyor zaten özelliklede diş filan çıkaracaksa o yüzden bir kontrol et takipte kal derim.
fatmakaraca canım bebekler günde 5 kez kaka yapabilir, kakanın sıvı olması ve bebeğin rahat yapması iyi bir şey. benim kızım günde 5 kez kaka yapardı. anne sütü alan bebekler böyle yapıyor