Beyzdgn seni çok iyi anlıyorum canım bana fazla geliyordu hergün niye varım diye isyan ediyordum ve senin gibi bende çok çabalıyordum uyku konusuna kitap okuduö araştırmalar yaptım eğitmen sayfalarında ay grubumuza uygun nevarsa araştırdım uygulamaya çalıştım ama yok fıttırmak üzere olduğumu anladığım an paylaştığım eğitmene başvurdum şuan süreçteyiz yolda aldık şuanki gibi bile kalsa inanın rağzıyım uykusuzluktan başım dönüyordu çocuğu kucağımda tutmaktan çekiniyordum dengemi kaybedicem düşücem diye çocuğa gelicek olursak o uykusunu günün hiçbir öğününde alamadığı için hep huysuz hep ağlak bir moddaydı ay olarakda sizinkinden daha küçük olduğu için oturtup önüne bikaç oyuncak koyup oyalayamıyodumda hep kucağımdaysı. İnsanlr doğum yaptıktan sonra doğum kilolarından kurtulmak ister çaba sarfeder inanın ben hamile kaldığım kilomun altına düştüm çocuk hiç durmadığı için yemek yemeye imkanım olmuyordu gün boyu hep açtım uyutmaya kalksam saatlerce sallıyordum ki hanfendi yarımsaat uyucak diye ayağımdan indirsem uyanıyordu çocuğuma bağırmaya başlamıştım el kadar daha hâla vicdan azabından kurtulmuş değilim ama süreç insanı maffefiyor işte..
Sonuç olarak uyku gerçekten bebekken öğrenilen bir eylem bilmiyor ve uyut beni diye ağlıyor baktığında çok masum ama sabır tükeniyor malesef imkanınız var ise hiç düşünmeden eğitim alın derim diğer eğitmenlere nazaran hem daha uygun hemde süre sınırlaması yok bebeğiniz uykuyu öğrenene kadar size destek oluyor