Elisa34 Merov Hiç uyumadım bende kızımın hasta öksürüğü var artık kara kara düşünüyorum bu hep böyle mi gidecek dayanamıyorum
Ccyyln Merov bizimki 10 aylık hiç uykusu yok ne gece ne gündüz artık çıldırma aşamasına geldim 4 gündür 4 saat uyumadım
Merve0653 Merov doktorum 100 gun zor olur.demisti gerçekten öyle. 3 ay bitince biz rahatlamıstik. Gaz sorunu bitti uyku duzene girdi. 1 ay çok hoştu. Şu an 4 ay 20 günlüğüz. Atak haftası geri karıştı işler uyumak istemiyo bi türlü
agulugunler Merov bizimki de 4. Ay atağında gece boyu 15 dakikada bir uyanıyor 🤦 artık sinirlerim bozuluyor uykusuzluktan
melike_80 agulugunler aynı sorunu bizde yaşıyoruz 15dakika uyuyup uyanıyor uykusunda ağlıyor ayağımda salladigimda uyanmiyor bende o uyusun diye tüm gün ayağımda sallıyorum uyku ve nazar duasi açtım televizyondan o şekilde uyudu
Gul__ Merov bu sorunun bir cevabı yok maalesef…ikizlerim var 4ay 20 günlük bir bebek yorulup yine de uyumaz mı uyumuyorlar
Melek52 Gul__ biz de öyleyiz. 2 gün sonra 5 aylık olacağız ama bitmedi hala bu atak. Önceden gece uyanaa bile karnını doyurup geri uyurdu ama şu bi aydır nedensiz uyanyor geceleri. Umarım düzelir.