Ayazzz Kızlar bebeğinizin göbek bağı kaç günde düştü ? Biz 11günlük oluyoruz bu gece daha düşmedi göbeğimiz
Goktug Eğer bebeğinizi yıkadıysanız geç düşermiş. Bizimde 9. gün de düşmüştü. Düşmüyor diye doktora götürdüğümüzde öyle dedi ve krem verdi. Sizde yinede bir doktora gösterin.
Ayazzz Goktug anladım canım Yok yıkamadık enfeksiyon falan kapmasın diye ilk gün ki gibi değil tabi kurumuş ama düşmedi daha
Brc35 Ayazzz biz düşmedi diye doktora söyledik eczanede satılan alkollu bakım solusyonlarındna alın düştükten sonra da 1 hafta daha bakım yapın dedi. Kullandıktan sonra 2. Gün düştü göbeğimiz
Bebegimm 12. Günde düştü yıkamadım düşene dek sadece ilaç ile sildim orayı . Düşer canım merak etme zaten kuru dal gibi oluyor korkuyosun koparıcam diye😂 ben altını temizlerken pat diye bir düştü çığlık attım resmen acemilik işte kopardım napcam diye hahahaha annem tabi sağolsun istesende koparamazsın kendisi düştü dedi 😁😁
Bilge Ayazzz 12. Yada 13. Gündü düştü. Merak etme Canım düşer.doktorumuz 15 güne kadar yolu var demişti
Lolita Ayazzz canım bizim hiç düşmeye niyeti yoktu yanlış hatırlamıyorsam 15 günden uzun bir süre düşmedi düştüğünde ise iyileşmedi yarası doktor enson işlem uyguladı o şekilde iyileşti.Bu arada 35 haftalık doğdu kızım.
Anneciikkk Benim oğlum da 35 haftalık doğdu ve geç düştü ama hiçbirşey olmadı 20 gün fln sürmüştü endişelenme kan varsa götür doktora
Ayazzz Anneciikkk kan falan Yok canım hatta kurumuş gibi ilk gün ki gibi değil yani ama 11gün oldu düşmedi korkuyorum doktora gittnz mi