Gulerrefe 4 ay 22 günlük oğlum gece saat başı demeden uyanıyor, memeye koyduğum da dakika demiyor uyuyor. Uyurken emzik veriyorum,emzik düştüğü gibi uyanıyor. Aslında böyle değildi, 2 hafta önce hastalandı aşırı memeye düşkünleşti. Nasıl bıraktırabilirim?
35izmir Gulerrefe şu an böyle bişey deneme uyanmasının sebebi 4.ayda ki uyku gerilemesi 5. Aya girdikten sonra düzelir ama uyur yani de yine de memede uyutmayı bıraktıracaaksan da uyku saatlerini ayarla rutinleri belirle be kademeli olarak meme de uyutmayı kes yavaş yavaş kimi diyo 3 hafta sürdü kimi bir hafta bn yapamadım canım bnim kızım çok bağırıyor ağlamıyo bağırıyor ortalık ayağa kalktı o yüzden nolursa olsun dedim ilkten çok kasıyordum öyle uyusun böyle uyusun saldım şu an memede uyuyo 13 aylık şöyle diyim memeyi de saatle veriyorum uyursa uyur karnını doğurduğundan eminsem meme de istee uyusun ister uyumasın bir gün elbet meme olmayacak elbet uyuyacak
Hasretemrah Benimki 9 aylık hala aynı gece beslenmesini kesmeye karar verdim kesemesemde sadece bi kere vermeyi düşünüyorum farklı bi şekilde uyutmayı deneyin alışkanlık hâline gelirse çok daha zor