Gly24102022 Kızlar bugün emzirirken birden göğsüm sertleşti üst kısmında böyle sert dokular var çok sızlıyor ağrıyor bu nedir ne yapmam gerekiyor lütfen yardım…
Kubra_05 Canım bendede olmuş tu mastit banyoya girip sıcak suyla dus aldım göğsümu de sabunla masaj yaptım bastirarak yukardan aşağıya doğru baya yumuşatım çıktıktan sonra sabaha kadar bebeğimi emzirdim öyle geçti rahatladım ilerlemedi ama sürekli emzir
Gly24102022 Kubra_05 ters emzirme ile açılır dediler ama denedim halen aynı ve ağrı yapıyor napcagimi şaşırdım 🤦🏻♀️
Mine17 Aynı durumu iki defa yasadim sütünü bebek emsikten sonra mutlaka sağ pompa yoksa elinle bile mutlaka sagmalisin bir günde geçiyor benimki ilerlerse çok ağrılı oluyor. Doktora da gidip antibiyotik kullanıyosun. Doktor süt kanallarin tıkanmış dedi
Kedininannesi Gly24102022 sıcak kompres yap önce sağ ve ya emzir ardından soğuk kompres yap. Buzluğa attığın ıslak havlu olur, buzluğa attığın lahana yaprağı olur. Özellikle o sertlik olan yerlere yaparsan rahatlarsın biraz
Kubra_05 Gly24102022 imkanın varsa sıcak duş iyi gelir aniden geçmez zaten bir iki güne anca rahatlıyor insan