Selinada Merhaba kızlar sütünüzün artması için ne yapıyorsunuz gündüz sütüm yetiyor ama geceleri uyumayan bebeğim olduğu için yetmiyormu acaba dıyorum sıktığımda süt geliyor ama bebek ne kadar faydalanıyor bılemıyorum sütün artması için ne yapıyorsunuz
sedaelif Selinada canım bol sıvı tüketmek ve yeşillik yemek sütü arttırıyor. Ben ek olarak rezene çayı içiyordum oda iyi geldi. Süt arttıran damlalar var. Onlardanda kullan bu arada damlanın içeriğine bakınca rezene görmüştüm damla bitince anason içmeye devam ettim ben damla almadım birdaha.. Zamanla bebeğin güçlendikçe de artıyor sütün. En önemlisi su bu arada bol su tüket. Sütünün Kaliteli olması içinde protein ağırlıklı beslenme gerekiyor. Yumurta yoğurt et süt gibi.
Busbus03 Selinada kesinlikle ebebekteki yeşil promalt içecek ve humana ikisi birlikte yani mesela ebebektekinden 1 tane humana 1 tane sonr yine ebebek ve humana 2 2 iç aynı gün fark göreceksin
Yasemin38 Selinada Bulgur Dereotu Dutkurusu İncir Hurma Tahin-pekmez Helva Yulaf ezmesi Yeşillikler Ceviz-badem Komposto Günlük 2.5-3 litre kadar su içmek Öğün atlamadan beslenmek Fırsat buldukça dinlenmek Sütün hakkında hep pozitif düşünmek Yetiyordur canım sütün merak etme sen Ne kadarlık bebeğin
Selinada Yasemin38 43 günlük uzamış sarılık var kilo alımı iyi ama sarılık dolayı korkuyorum yetmıyomu diye
tiredmom_ Selinada su ve uyku çok güzel arttiyor Bir de benim tulumba tatlısı arttiyor ilginç bir şekilde. Hurma ve kayısı hoşafı da işe yarıyor ama tabi üstüne bol su içmek kaydiyla
Yasemin38 Selinada korkma canım yetiyordur zaten emdikçe artar sütün bol bol emzirmeyle daha çabuk geçiyor sarılık öğün atlamadan beslenmene dikkat et ve bol bol su iç