Kuzeytaha34 Çocuğum için doktor arıyorum beylikdüzü yqkin olsun önerebileceğiniz iyi bor doktor ve ücretler Lerini yazar.isiniz şimdiden teşekkürler
yasacmalamalo Kuzeytaha34 Beylikdüzü binici mi birnci miydi ne hastane adı unuttum Ahmet taskın kesinlkle tavsiye ederim ücretni bilmiyorum cnkü silivrideyken gidiyorduk oraya gtmıs die duydum
Dilara91 Merhaba medihausda Zehra Murat öz biz ona gidiyoruz.Doğumdan itibaren gayet ilgili ben memnunum.En azından benim kafamı rahatlatan bir doktor.Ücreti ise ya 175 di yada 195 tam hatırlayamadım Ama yılbasından sonra zam gelecektir.
Yagmurildnzz Kesinlikle avcılar dr erdal erginer kendi yeri var hastane doktoru değil güncel ücreti 400 tl olması lazım hastaneden 50-100 tl fazla ama gerçekten çok iyi bir doktor denemenizi öneririm
Dilara91 Bauhausun arka tarafında kalıyo.Marmara parkın çok yakınında.Medihaus cerrahi tıp merkezi.Dogumumuda orda yaptım gayet memnunum suan bebeğim 3 ay 10 günlük bütün kontrollerimizi orda gerçekleştiriyoruz.
BuzluLatte Kuzeytaha34 çok ilgili bir doktor ve herşeyi tek tek anlatıyor kafanızda soru işareti kalmasına fırsat vermiyor