Bugün dolap üzerinden dyson saç maşası arıyordum bi tane ilan buldum numarası yazıyordu mesaj attım bana ürünün faturasını attı videolarını attı fiyatta anlaştık dolap üzerinden kesinti oluyor sahibinden param güvendeyle satış yapabilirim dedi kabul ettim ah salak kafam o şekilde aldım ürünü bana kargoya götürürken video attı sonra bi numara aradı sahibindenden arıyorum 4200₺ yollamanız lazım ürünü kasko yapıcaz 2 gün içinde parayı size geri yollayacağız diye orda anladım zaten nasıl katar ediyor parayı göndereyim diye bankayı aradım EFT iptali istedim sonuç bekliyorum aranızda bankacı var mı param geri yatar mı 😞nasıl bir tezgahsa faturasına videosuna kadar attı ürünü bide askeri personelim dedi üniformalı resmî var hakkımı helal etmiyorum dilerim o para ondan fitil fitil çıksın ve bugün dolap uygulamasında okudum bir çok kişi bu şekilde dolandırılmış aman ben yandım siz yanmayı o yüzden yazıyorum buraya sahibinden aradım havale yoluyla satışımız kesinlikle yoktur dedi. Ben bunları şikayet etsem sonuç alır mıyım